Tips til “Knowing din Ebay køber” før du skib.

Før du sender noget til at køber, kan du komme til at kende dem, især hvis du sælger dem et high-ticket element, som du ikke kunne undvære. Selv om køberen har betalt, kan PayPal transaktion stadig ende med at blive tilbageført, forlader du ud af lommen. Så hvordan kan du finde ud af, hvis du kan stole på din køber?

Kig på deres feedback for andre. Gå til deres feedback-side og klik ‘Venstre for andre’. Hvis de lader en masse negativer for deres sælgere, skal så du prøve at komme væk fra dem så hurtigt som du kan – hvis du beskæftiger sig med dem, Sørg for ikke at forlade din feedback først. Du bør overveje en negativ nogen har forladt for at være lige så slemt som et negativt venstre for dem.

Kig på feedback fra sælgere. Klik på ‘Fra sælgere’. Du kan finde flere klager fra sælgere end fra købere – eller på den anden side kan det anden vej rundt. Nogle mennesker er virkelig bare bedre til at sælge end at købe, eller vice versa.

Opmærksomme på bud forbehold. Hvis de har et højt antal bud forbehold, bør du betragte dette som et rødt flag at noget kunne være galt.

Se hvad de har købt. Når nogen går fra købe elementer værd $1 at købe noget værd $1.000, pludselig, kan du være lidt mistænksom af dem.

Se, hvad de byder på nu. Hvis de har aldrig vist nogen interesse for din slags vare før, og nu pludselig de byde på masser af dem, er der grund til bekymring. Du bør også være mistænksom over for en person, der synes at bruger en masse penge på én gang – få købere har tusinder på et tidspunkt til at blæse på eBay.

Kontrollere deres ID historie. Mennesker, der har ændret deres ID ofte forsøger at komme væk fra en person, der forsøger at finde dem. Dette er en anden advarselstegn – Vær især på vagt af en person, der for nylig har ændret deres ID.

Være rart at nye købere. Ægte nye købere vil sandsynligvis have et navn slutter i et tal og en feedback score 0-ikke altid tror disse mennesker er bedragere. Noget counter-intuitively vil folk, der forsøger at begå svig næsten aldrig gøre det, når de har en feedback score på 0 – de tror det er alt for indlysende. Nye købere har ofte problemer med at være uerfaren på eBay, men, og du måske nødt til at guide dem gennem ting som at åbne en PayPal-konto.

E-maile dem! Hvis du ønsker at få at vide din eBay køber, hvorfor ikke have en lille snak med dem om emnet, hvad de planlægger at gøre med det? Sige, hvordan du ved, de kommer til at elske det, og spørg hvis der er noget andet du kan gøre for dem. Få købere, der synes snakkesalig og nice vil vende sig ikke at være i sidste ende.

Hvis du holde har problemer med købere du ikke vil vinde din høj værdi auktioner i sidste sekund, kan du bruge Ebay’s ‘forhåndsgodkendt køber’ funktion. Den næste e-mail vil vise dig hvordan.

Skriv et svar