Gør din ferie Shopping på Ebay.

De fleste mennesker gør langt mere shopping i feriesæsonen, end de gør for resten af året- og nu ved du, hvordan du bruger eBay, hvorfor så ikke gøre det der? Hvis du ved hvad slags ting dine venner og familie kan lide så Ebay’s kategorier er ideelle steder at få ideer. Plus, du behøver ikke at kæmpe dig vej gennem holiday suset, når du får alt sendt til jer derhjemme!

Købe gaver til folk.

Her er hvordan jeg gør det: Tænk på de sidste ting den person, du køber en gave for købte for sig selv. Skriv det i Ebay’s søgemaskine. Nu tage et kig på hvilken kategori i, og klik på linket for at se på alting i kategorien. Med det samme, du har en enorm liste over ting, de er sandsynligvis være glade for at modtage – og hvis du kender dem godt, bør du have ingen problemer med at plukke gennem for at finde noget helt specielt.

Kig på deres eBay historier.

Hvis de mennesker, du køber gaver til bruge eBay, og du kender deres eBay-brugernavne, kan du tage et kig på hvad de har været at købe for at se, hvad de måtte ønske. For at se på en brugers historie, bare Klik på ‘Avanceret søgning’ på forsiden, derefter finde et medlem på menuen til venstre. Skriv deres Brugernavn og du skal nå deres brugerside, komplet med alle varenumre af ting de har købt. Blot indsætte nogen varenummeret i feltet eBay Søg at se, hvad varen var. Det bør give dig et par ideer!

Shop på forhånd.

Det er en dårlig idé at bruge eBay til din ferie shopping i sidste øjeblik – priserne vil være høj, og elementer kan ikke slå i tid. Hvert år er der en gave, som børn vil have så meget at alle butikker sælger, og det begynder opført på eBay på en præmie. Forældre så betale hundredvis af dollars og stadig få ikke en i tide til den store dag. Må ikke falde i denne fælde.

Husk, du er i agurketiden.

Feriesæsonen er spidsbelastningen på eBay-masser af mennesker er der, og de er ofte uerfarne, budgivning ting op langt højere, end de burde. Prøv ikke at ende med at betale alt for meget for en vare, bare fordi det er den sidste, der ville dukke op i tid, eller fordi alle andre budgivning for højt. Du bør altid vide, hvornår at skære dine tab, stoppe budgivning og bare gå få noget fra butikken i stedet.

Hav det sjovt!

Ikke tage alt for alvorligt, eBay – behandle det som et spil, og må ikke blive alt for skuffet, hvis du mister. Det kan nogle gange føles som gambling, men når du får det virkelig sjældne og specielle ting i stillingen, er det hele værd.

Det er det for vores serie af emails om at købe på eBay: Jeg håber du har lært noget, og held og lykke i jeres fremtidige eBay. Ved nu, men du måske er begyndt at tror det ville være interessant at prøve selv at sælge et par ting på eBay. Nå, er du ikke alene. Gå videre og Tilmeld dig nu for vores e-mails om at sælge ting på eBay. Se dig der!

Skriv et svar