Din væsentlige rejseledsager

Digitale kameraer er en husstand gadget i dag. Alle er langsomt at indse fordelene ved at gemme alle deres billeder og videoer digitalt, i stedet for opretholde en fysisk kopi. Med fremkomsten af dette nye fænomen er det næste spørgsmål på alles sind at beskytte deres gear. Det kræver nogle forskning for at finde den rigtige kamerataske for dig.

Når vi siger kamera tasker, er det første mærke, der kommer til sind Crumpler. Crumpler har udhugget en niche for sig selv på dette område ved at designe mest trendy og hip kamera tasker. Dens produkter har udsolgt verden over og er stadig i fuld vigør. Mange kritikere kan argumentere for, at Crumpler tasker kompromis på kvalitet, men der ikke er absolut sandt. DA120 er en af de sturdiest kamera tasker og har også været bedømt af flere websteder som én blandt de top 10 kamera tasker. Keystone og synkende pram modeller blander problemfrit stil og pift med beskyttelse og sikkerhed. Der er rigelige polstring på siderne til at beskytte gear fra chok og de er også udstyret med hårde materiale, der ikke kan helt sikkert være skåret åben ved den almindelige tyv.

Domke poser er mere til den professionelle fotograf. Det har specialfremstillede poser, der kan opdeles i flere rum og kan gemme op til flere linser, opladere, batterier og et kamera i en enkelt taske. De har været en lang tid favorit af flere fotografer verden over. Men den store ulempe med Domke er ikke der meget misundelsesværdig sin vandtæt kapaciteter. Dette er en stor ulempe. Hvis du er en fotograf, skov, skal du sikre maksimal beskyttelse fra elementerne, især fra regnen. Der er flere poser, der er udviklet til dette formål, de mest populære ene er M-Rock Denali taske.

M-Rock for nylig annonceret sin specialist udendørs kamerataske. Det har beskyttelse staenklapper og tykke indre foring med ikke-gennemtrængelige skum materiale, der bestræber sig på at sikre maksimal beskyttelse fra regnen. Denali har også flere andre rum, der er designet til at rumme CD afspillere, opladere, vandflasker og endda kikkert. Det er den ideelle rejseledsager.

Delsey er gået det ekstra skridt til at sikre den perfekte blanding af beskyttelse, stil og funktionalitet. Sin seneste udgivelse, Delsey Gopix er forbavsende nemt på skulderen. Den bedste aspekt omkring Delsey er, at hver enkelt del, der bruges til at gøre tasken er testet ond betingelser før den sendes til forarbejdningsanlægget. Dette sikrer maksimal fordel til køberen og øger også dets levetid.

Den endelige dom. Crumpler og Lowepro sidder solidt i førersædet, at blive ledere i denne kategori. Domke tasker er ikke meget egnet til omfattende udendørs forhold på grund af dårlig regn bevis kapaciteter, men er stadig betragtes som favoritter blandt amatører og professionelle ens. Delsey og M-Rock er langsomt men sikkert stiger som store spillere, men skal traske længere for at komme på omgangshøjde med de ledere, der er uden tvivl, Crumpler og Lowepro.

Skriv et svar