Affiliates, hvordan til at blive et artikel Marketer

Hvis du er på alle fortrolige med artikel Marketing, så ved du, at de vigtigste stak bag dine artikler er bio boksen eller ressource box. Dette er hvor du sætter et link til en betydelig hjemmeside, som du prøver at fremme.

Men det kan være et reelt problem, når du forsøger at fremme et produkt, der ikke er din egen.

Affiliate links kan være lang og temmelig grimme, ikke at nævne indlysende. Så bliver det temmelig vanskeligt at få dine læsere at se dig som en ekspert, når dine links har alle disse “=”, “?” og lange arrays af numre og koder i det.

For at tilføje til problemet, de fleste af artiklen mapper nu strimler ud html kodning i både artikel krop og bio boksen og hyperlink din webadresse i stedet.

Så skjule jeres lange affiliate link bag nogle kodet tekst er temmelig meget ud af spørgsmålet. Der efterlader dig til at sende din artikel med dit affiliate link hyerlinked i din bio-kasse. Og som du sikkert ved, det er frygtelig svært at skjule noget, der er neon blå baggrund en sort og hvid.

Der er dog et par ting du kan gøre for at skjule det faktum, at du promoverer et affilieret produkt. Nogle af dem har nogle potentielle ulemper, men når du er desperat, alt er bedre end ingenting.

1. URL Shrinkers:

Pros: Disse er normalt gratis at bruge og kan hurtigt ændre et link til en meget mindre, kappeklædte link. Du skal blot indsætte din lange affiliate link i boksen og klik på en knap for at få en mini link, der vil tage besøgende til det samme sted.

Ulemper: Dit nye URL vil have link shrinker domænenavn. Hvis de er en populær tjeneste kan du finde din links timing, når deres servere få over arbejdet.

Erfarne marketingfolk ved normalt, hvad en indskrumpet URL betyder (affiliate link).

2. PHP Script Rerouters:

Fordele: Giver dig mulighed at oprette alternative links direkte på dit eget domæne. Godt for artikel Marketing fordi de som regel har du placere script i en mappe med navnet “anbefaler” eller noget lignende. Så ligner dit link…

“yourdomain.com/recommends/theirproduct”

Ulemper: Du skal manuelt justere php filer og uploade dem til din server. Derefter er du nødt til at have et system, hvor du kan holde styr på alle dine virkelige affiliate links, hvad du har omdøbt dem og hvor de er på din server.

3. desktop Link Management programmer:

Fordele: Du udfylde et par linjer på en formular, skal du klikke på et par knapper og din nye links er oprettet og overført til din server for dig. Din rigtige affiliate links er gemt i systemet sammen med navnet på og placeringen af din omdirigeret links. Plus du kan nemt ændre hele processen.

Du kan oprette hundredvis af links til et produkt, hvilket er et stort plus for artikel marketing, fordi hvis du bruger en artikel indgivelse program du kan indlæse alle dine forskellige links til forskellige bio bokse, som løser den HTML-kode stripping problem i mapperne.

Ulemper: De ikke komme fri. Der er en pris at betale for lethed, hastighed og effektivitet. Priserne varierer, men forventer at betale på det laveste omkring $40.

Under alle omstændigheder, er der måder at held gøre en Affiliate marketing til en høj drevet artikel Marketer. Affiliate links behøver ikke at ligne affiliate links længere, som åbner ting op for affilierede marketingfolk til at bruge denne yderst effektiv markedsføring mødested.

Skriv et svar